tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post7857612521745611548..comments2023-09-13T15:36:41.757+03:00Comments on Ise tehtud. Hästi tehtud.: Vale kirsimoos ehk tikrimoos kirsilehtedega. Sobib hästi üleküpsenud tikriteleTuulihttp://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-39263501388009452142019-07-22T09:05:55.487+03:002019-07-22T09:05:55.487+03:00Väga nutikas! Tänud hea idee eest. Järgmisel korra...Väga nutikas! Tänud hea idee eest. Järgmisel korral proovin ka ise läbi blenderdada. Kirsilehed teevad kindlasti ainult head sellele maitsekooslusele :) Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-42183852098643408732019-07-22T03:08:04.553+03:002019-07-22T03:08:04.553+03:00Mina lasin peale esmast kuumutamist blenderist läb...Mina lasin peale esmast kuumutamist blenderist läbi, siis valasin sõelale - oli lihtsam ka läbi hõõruda, ainult seemned jäid sõelale järgi. Ja siis lisasin suhkru ja kuumutasin.<br />Nüüd järgmisele portsule panen ka kirsilehed - tundub huvtav <br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14732959080728542033noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-50022896141674782612017-08-28T21:06:44.312+03:002017-08-28T21:06:44.312+03:00Ülejäänud kestadele kallasin uue vee peale, lasin ...Ülejäänud kestadele kallasin uue vee peale, lasin keema tõusta, kurnasin siis uuesti ära ja tegin sellest kisselli. Siis läksin küll juba kestad komposti.Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-66265833510584321892017-08-28T11:56:38.441+03:002017-08-28T11:56:38.441+03:00Tundub põnev! Proovin kindlasti teha.
Kas järelejä...Tundub põnev! Proovin kindlasti teha.<br />Kas järelejäänud "ollusega" (kestad, seemned jms) tegid ka midagi või läks see lihtsalt kõige kaduva teed?Sepikoja sepistusedhttps://www.blogger.com/profile/01487620493806170730noreply@blogger.com