![]() |
Arvamus, et seafilee on kuiv ja tuim ei liha, ei pea paika. Tuleb lihtsalt üleküpsetamist vältida. |
Imelihtne seafilee ürdises marinaadis
4-le
Valmistamisaeg: 25 minutit + marineerimiseks vajalik aeg
1 seafilee (ca 400-500 g)
3-4 tl Maggi sealihamaitseainet
3-4 sl õli
Veidi soola
Värsket hakitud murulauku
Puhasta sealiha kelmetest ja patsuta majapidamispaberiga kuivaks. Sega omavahel Maggi sealihamaitseaine ja õli. Soovi korral lisa ka veidi soola. Määri seafilee saadud seguga kokku ja jäta vähemalt kolmeks-neljaks tunniks kuni üle öö maitsestuma. Küpseta ahjus pannil või grillil 200 kraadi juures ca 20-25 minutit, sõltuvalt filee paksusest. Tõsta ahjust või grillilt ja lase enne lahtilõikamist veel ca 15 minutit puhata, et lihamahlad rahuneksid. Serveerides puista peale värsket hakitud murulauku.
Sellisel moel maitsestatud-marineeritud seafileed võib valmistada ka grillil. Siis pühi lihtsalt marinaadi lihalt veidi vähemaks, et see küpsetades kõrbema ei läheks.
Postitus sündis koostöös Maggiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar