tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post961685489302486055..comments2023-09-13T15:36:41.757+03:00Comments on Ise tehtud. Hästi tehtud.: Paneme kala põlema ehk ajalehes küpsetatud kalaTuulihttp://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-85330139107030502262010-07-07T23:10:32.214+03:002010-07-07T23:10:32.214+03:00Juc - super, et te ka sama kalateemalist vaimustus...Juc - super, et te ka sama kalateemalist vaimustust jagate :) Kui me peale esimest eksperimenti oma lõhe paberist välja harutasime ja mekkisime, siis oli hetkega ka meil raskekujuline sõltuvus tekkinud. Kui ikka hea värkse kala käes, siis tundub parim valik olevat paberisse ja tuleriidale. Seega, ei muud, kui aga kalad põlema!Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-11074718274321594152010-07-07T19:54:34.727+03:002010-07-07T19:54:34.727+03:00Nonii, tehtud. Küll oli maitsev ja mahlane. Mees ü...Nonii, tehtud. Küll oli maitsev ja mahlane. Mees ütles, et parimaid lõhesid, mis ta eales söönud on. Toppisime kõhtu ka sidrunit, tilli ja veidi peterselli. Super, super, suur aitähh Tuuli! Seda trikki teeme veel ja veel!Juchttps://www.blogger.com/profile/11094799591643330165noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-6668596041919524612010-06-09T12:41:47.286+03:002010-06-09T12:41:47.286+03:00vastupidiselt kohale ja forellile ei ole õnneks mu...vastupidiselt kohale ja forellile ei ole õnneks mulle (ja loodetavasti ka T-le) lehte pääsemine elu ja surma küsimus:D:D:DMari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-76716208162200506562010-06-07T18:16:56.997+03:002010-06-07T18:16:56.997+03:00assa mait, kui popp teema! Ma pean nüüd pead murdm...assa mait, kui popp teema! Ma pean nüüd pead murdma, et kes neist kaunitaridest siin lehte pääseb. St T või M-L grillilehte, mitte forell või koha ajalehte :-D<br />No küll saab.Liinahttps://www.blogger.com/profile/08330166895549022444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-43936255056571813842010-06-06T20:06:25.088+03:002010-06-06T20:06:25.088+03:00Mina teen pisut teisiti, minu eelmise aasta ajaleh...Mina teen pisut teisiti, minu eelmise aasta ajalehes kala postitus on selline. http://profatoitub.blogspot.com/2009/07/sutel-marjas-ajalehes-valmistatud-haug.htmlProfahttps://www.blogger.com/profile/12852513821206984819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-64127346196110602482010-06-06T10:34:46.675+03:002010-06-06T10:34:46.675+03:00ma sellise variandi peale pole tulnudki, et kala p...ma sellise variandi peale pole tulnudki, et kala põlema. proovin järgi mõni päev.<br /><br />me oleme lihtsalt mere ääres kala püüdes selle ajalehtedesse ja miskitesse suurtesse lehtedesse mässinud, ja siis lõkkel või maa sees teinud, su variant tundub neist lihtsaim siin linnavahel.Maarjahttps://www.blogger.com/profile/08682194491592450708noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-9450480578968069452010-06-06T10:17:35.913+03:002010-06-06T10:17:35.913+03:00Mari-Liis - eks head ideed ole ikka õhus ;)
Ma is...Mari-Liis - eks head ideed ole ikka õhus ;)<br /><br />Ma ise ei soovitaks kala ilma küpsetuspaberi filtrita teha. Trükivärvi põlemisel eralduvad ained ei pruugi olla tervisesõbrad (leebelt väljendudes)<br /><br />Ragne - seni, kuni OM minu retseptidega lepib ja mina nende ootustele vastan, püüan ikka Hooaja rubriiki täita. Kogenud toidublogijate (nagu näiteks Liina, Ragne, Thredalia, Vernanda, Mari-Liis, Maarja, Aet, Piret ja paljud teised) kõrval tundus sellise võimaluse pakkumine mulle ikka tõelise avansina ja olin väga üllatunud, et mind kutsuti.Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-82919752276173040932010-06-06T00:55:18.068+03:002010-06-06T00:55:18.068+03:00Väga hea ja täpne postitus, peab kohe proovima.Väga hea ja täpne postitus, peab kohe proovima.Pirethttps://www.blogger.com/profile/03343429794975379537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-74403646041803072962010-06-05T23:42:52.937+03:002010-06-05T23:42:52.937+03:00Käisin mingi täna kalaturul. Täpselt kell 10.16 se...Käisin mingi täna kalaturul. Täpselt kell 10.16 seisime lapsega juba pikas järjekorras. Aga kala sain piisavalt - värsket kivilesta, tuulehaugi, turska ning homme minulgi läheb põletamiseks:) maitseainetest till, sool ja pipar ning lisaks veel pakki peidetud küüslauguküüned.<br /><br />PS! Täna lugesin uut Omamaitset - ikka tunduvalt huvitavam oli lugeda, kui omad ajakirjas retsepte jagavad:) Kas Sind võib igakuiselt seal kohata?Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-43466341322288604942010-06-05T23:33:12.379+03:002010-06-05T23:33:12.379+03:00Oi, Tuuli, veel: ajalehekala läheb PM Grillierisse...Oi, Tuuli, veel: ajalehekala läheb PM Grillierisse, see oli küll juba enne sinu isuäratavat postitust meil nii kokku lepitud, Retsept juba saadetud, pilt veel oli puudu.Loodetavasti ei saa me Liinaga nüüd süüdistust plagiaatluses:DMari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-20335526198072568152010-06-05T23:26:06.800+03:002010-06-05T23:26:06.800+03:00Mul forell sama saatust ootamas, homme läheb põlet...Mul forell sama saatust ootamas, homme läheb põletamiseks:D<br />Teen ka ikka küpset.paberiga. Ükskord proovisime ilma, aga siis söestus kalanahk liiga ära ja suitsumaitse jäi ka liiga jõuline. <br />Väga praktiline "step-by-step" postitus:)Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.com