tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post918055462345988707..comments2023-09-13T15:36:41.757+03:00Comments on Ise tehtud. Hästi tehtud.: Soojendav kõrvitsa-läätsekarriTuulihttp://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-44751001129922514102018-09-30T09:36:39.910+03:002018-09-30T09:36:39.910+03:00Nüüd vaatan ise ka, et siin on väike vastuolu. Sii...Nüüd vaatan ise ka, et siin on väike vastuolu. Siin sõltub veidi sellest, milliseid läätsesid kasutada. Kui kasutada kiirkeeduläätsesid (punaseid), siis võib need lisada toorena ja koos kõrvitsaga. Kui aga kasutada pruune läätsesid, siis oleks need hea ikkagi enne ära keeta (võivad jääda pisut al dente ehk pooltoored) ja siis viimne viimistlus koos kõrvitsaga juba anda. Kõrvitsa ja pruunide läätsede pehmenemise aeg on lihtsalt väga erinev ja kõrvits keeks täiesti puruks, kui teda nii pikalt hautada. Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-84968454966262428202018-09-29T16:48:22.681+03:002018-09-29T16:48:22.681+03:00Tere! Tundub väga põnev retsept olema, kuid mul te...Tere! Tundub väga põnev retsept olema, kuid mul tekkis küsimus seoses läätsedega. Koostisainetes on antud läätsede kogus juba valmiskeedetuna ja tööjuhises tuleb läätsi koos kõrvitsaga veel keeta, kuni mõlemad on pehmed. Kas kusagil on vastuolu? Saan aru, et keedetud läätsed ongi juba pehmed.Anonymousnoreply@blogger.com