tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post91675515551136034..comments2023-09-13T15:36:41.757+03:00Comments on Ise tehtud. Hästi tehtud.: Scones ehk mustika-vaarikaskoonid valge šokolaadigaTuulihttp://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-22939068778812904872011-07-27T22:15:17.464+03:002011-07-27T22:15:17.464+03:00Ah et eesti keeli on skoonid? Ma olen varem selle ...Ah et eesti keeli on skoonid? Ma olen varem selle üle juurelnud ja vaadanud, et Pille (vist oli tema) nimetas neid skone-pätsikesteks või midagi sellist. Ma sõin neid Uus-Meremaal ja sealse perenaise tehtuna, otse ahjust tulnuna, olid küll väga maitsvad. Aga mul jäävad nad ka jahedamat ilma ootama :).Juchttps://www.blogger.com/profile/11094799591643330165noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-38592072903965095792011-07-25T22:50:07.189+03:002011-07-25T22:50:07.189+03:00Palavusega kimpus poriseja - :) eks ma tean ise ka...Palavusega kimpus poriseja - :) eks ma tean ise ka, et köögikiiks ehk see, miks inimene kuumal päeval kuuma ahju juures möllab, ei allu alati loogilistele seletustele. Oma õigustuseks võin öelda, et marjad toodi koju kätte, päev oli kogu jadas üks jahedamaid (hommikune 15 kraadi tundis peaaegu pakasena peale hiljutist palavust) ja uudishimu oli ka, et kuidas välja kukuvad.<br />Merka - juustuga on skoonid kindlasti väga maitsvad, selline tainas peaks sobima ideaalselt ka soolastele täidistele. <br />Kersti - järgmisel korral ja omal riskil võid proovida veidi vähema jahuga teha. Ma ei julenud retseptis väiksemat kogust kirjutada, kuna jahu vähenedes muutub taina rullikeeramine raskemaks. Tuleb samas tunnistadada, et veidi vähema jahuga jääb tainas kergem ja õhulisem. Ja kuuma ahju siis sibulapiruka tarbeks :) Soojana on see juustune-sibulane täidis ikka täiesti vastupandamatuTuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-14118304636411087182011-07-25T21:17:43.130+03:002011-07-25T21:17:43.130+03:00Nii maitsvad näevad välja need! Tegin ise ka täna ...Nii maitsvad näevad välja need! Tegin ise ka täna just neid imeliku nimega skoone, kuid hoopis soolaseid ja juustuseid.. oli väga lihtne teha ja tulid mõnusad krõbedad!:)Merilinhttps://www.blogger.com/profile/06364724834259072167noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-4253361633214157492011-07-25T20:23:11.370+03:002011-07-25T20:23:11.370+03:00Mina aga armastan kokata ja mind kuum ilm väga ei ...Mina aga armastan kokata ja mind kuum ilm väga ei heiduta, kuigi jah, väga kuumade ilmadega eelistan pigem väljas süüa või teha kerget salatit, mis väga mässamist ei vaja. Minul paistab päike alates kella kahest kuni loojumiseni tuppa! <br /><br />Ühesõnaga, need skoonid tulid minul just natuke aega tagasi ahjust! <br /><br />Mmmaitsvad ja mõnusalt marjased! Natuke oleks võinud šokolaadi rohkem olla.<br /><br />Mul tulid skoonid taigna poolest natuke krõbedad, kuid samas pehmed. Kas tainas peabki selline jääma või pingutasin jahuga üle või olid nad ahjus liiga kaua? :)<br /><br />PS. Käisin täna turult värskeid mugulsibulaid hankimas ja kolmapäevases menüüs on mul sibulapirukas!Kerstihttp://(valikuline)noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-70983161471221320382011-07-25T15:59:48.701+03:002011-07-25T15:59:48.701+03:00Ääretult ahvatlevad, aga mina küll ei suuda sedasi...Ääretult ahvatlevad, aga mina küll ei suuda sedasi jännata sellise palava ilmaga. Eriti, kui kööki paistab keskpäevane päike. Neid tuleb teha ikka talvel.<br />Palavust mittetaluv PorisejaAnonymousnoreply@blogger.com