tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post8847936280827868990..comments2023-09-13T15:36:41.757+03:00Comments on Ise tehtud. Hästi tehtud.: Ürtide ja küüslauguga marineeritud paprikaTuulihttp://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-76320137872088631212015-11-11T08:11:00.887+02:002015-11-11T08:11:00.887+02:00Minul ei ole õnnestunud seda purgitäit pikalt säil...Minul ei ole õnnestunud seda purgitäit pikalt säilitada. Värske küüslauk ja ürdid ajavad lõpuks ikka vurtsu sisse. Tõenäoliselt tuleks neid siis läbi kuumutada, aga siis oleks see juba hoopis teine retsept :)Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-16484894082588246282015-11-10T22:38:38.682+02:002015-11-10T22:38:38.682+02:00Seda asja ma proovin homme teha. Kuid kuidas saab ...Seda asja ma proovin homme teha. Kuid kuidas saab paprika õliga purki nii, et see pikalt säiliks?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-81740556129352751892015-09-24T09:43:39.598+03:002015-09-24T09:43:39.598+03:00Tiina, väga vahva, et õnnestus ja maitses :)Tiina, väga vahva, et õnnestus ja maitses :)Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-12330763775098208902015-09-22T21:57:13.119+03:002015-09-22T21:57:13.119+03:00Tänan retsepti jagamast! See tuli imemaitsev :)Tänan retsepti jagamast! See tuli imemaitsev :)Tiinahttps://www.blogger.com/profile/06603665520416207930noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-85296275978978453522012-09-06T08:41:31.175+03:002012-09-06T08:41:31.175+03:00Ritsikas - no igal juhul on pöidlad pihku pistetud...Ritsikas - no igal juhul on pöidlad pihku pistetud, et paprika-afäär edukaks osutuks :)Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-28140557637754935112012-09-05T18:33:44.220+03:002012-09-05T18:33:44.220+03:00Kohe hakkan paprikatega möllama, loodame parimat :...Kohe hakkan paprikatega möllama, loodame parimat :)Ritsikashttps://www.blogger.com/profile/06316801930756778013noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-38492102220130869552012-09-04T10:33:49.007+03:002012-09-04T10:33:49.007+03:00Ilse - näedsa siis! Tuleb välja, et koolkonnad on ...Ilse - näedsa siis! Tuleb välja, et koolkonnad on erinevad. Mulle just meeldib see kergelt suitsune kõrvetatud paprika maitse, aga kindlasti on väga mõnusad ka delikaatsemad puhta maitsega marineeritud paprikad. Igal juhul üks mõnus toit ja mõnus moodus paprikaid valmistada :)Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-55003685851733184032012-09-04T09:58:17.537+03:002012-09-04T09:58:17.537+03:00Supermaitsvad, teen tihti endale purgikese kapp, k...Supermaitsvad, teen tihti endale purgikese kapp, kõlbab ka hommikuse võileiva peal viil tõsta:) Aga vot see mustaks kõrvetamine mulle ei meeldi, siis jääb paptika viljaliha ka veidi mustaks ja minu maitse järgi on jälle ehe ja puhas maitse. Seega mina panen terved paprikad 190 kraadisesse ahju ja nii umbes 20 minutit ja nahk on lahti. Siis ikka samamoodi kuhugi jahtuma, piisab täitsa räti all jahtumisest:)ilsehttp://ilse.riiul.com/noreply@blogger.com