tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post8666927824685086950..comments2023-09-13T15:36:41.757+03:00Comments on Ise tehtud. Hästi tehtud.: Magus ja lihavõtteteemaline, aga seekord üldse mitte pashaTuulihttp://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-83751460934053963802013-03-28T08:58:28.307+02:002013-03-28T08:58:28.307+02:00Sabine - hilisõhtud ongi parima aeg küpsetamiseks ...Sabine - hilisõhtud ongi parima aeg küpsetamiseks :)<br />Pille - ma muide proovisin ka martsipaniga teha,aga sama metoodikat kasutades kippus martsipanist joonistunud rist ära kõrbema, samas kui tainarist jäi hästi vahvalt kerkinud kuklikesse reljeefi moodustama. Maitse poolest oleks muidugi martsipan palju mõnusam, selle tainaristi harutas meie pere noorim hoolikalt enne söömahakkamist saialt ära :)Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-58465991558321523202013-03-27T22:55:44.497+02:002013-03-27T22:55:44.497+02:00Ma olen päris kindel, et olen näinud ka retsepte, ...Ma olen päris kindel, et olen näinud ka retsepte, kus rist on justnimelt martsipaniga tehtud, aga ma ise olen alati samuti jahupastat kasutanud (vt nt http://www.flickr.com/photos/naminami/4487602582/ ). Panen just pühapäevase brunch'i menüüd paika ja mõtlen, et kas panna ka tänavu lauale või mitte (valik on kas vaarakute või ristikuklite vahel :D)Pillehttps://www.blogger.com/profile/05817049547134774699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-72744659326644681442013-03-27T22:29:40.552+02:002013-03-27T22:29:40.552+02:00Heh, just täna mõtlesin, et peaks sellel aastal va...Heh, just täna mõtlesin, et peaks sellel aastal vahelduseks hoopis ise hot cross bunse tegema ja nüüd nagu niuhti siin retsept olemas :). Egas midagi, läheb hilisõhtuseks küpsetamiseks ;)!Sabinehttps://www.blogger.com/profile/01380584192812267392noreply@blogger.com