tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post8550332505177966258..comments2023-09-13T15:36:41.757+03:00Comments on Ise tehtud. Hästi tehtud.: Kreemised mascarponetäidisega trühvlidTuulihttp://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-20576949083248096022016-02-11T19:15:17.319+02:002016-02-11T19:15:17.319+02:00Eks trühvlite kogus sõltub veidi sellest, kui suur...Eks trühvlite kogus sõltub veidi sellest, kui suured pallikesed veeretada, aga mina sain umbes 20 trühvlit. Šokolaadi sisse kastmise tehnika on see kõige tavalisem variant. Šokolaad ühtlaseks sulatada (NB! Et üle ei kuumuta, vesivann on kõige kindlam) ja külmast võetud pallikesed ühekaupa šokolaadi sisse panna. Välja võib võtta näiteks kahvliga ja natuke lasta sulašokolaadi enne ära nõrguda, kui trühvel küpsetuspaberile asetada. Soovi korral siis kaunistusi, pähklipuru vm peale saputada. Kui kõik on tehtud, siis tuleb lihtsalt lasta trühvlitel jahedas hanguda. Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-69620671333369443862016-02-11T13:51:40.780+02:002016-02-11T13:51:40.780+02:00Tere, mitu trühvlit umbes saab retseptis toodud ko...Tere, mitu trühvlit umbes saab retseptis toodud kogusest? Milline on shokolaadi sisse kastmise tehnika?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-27972809071475082822016-02-10T14:21:23.422+02:002016-02-10T14:21:23.422+02:00Piisab täitsa tavaliselt külmikust, mitte sügavkül...Piisab täitsa tavaliselt külmikust, mitte sügavkülmast. Mina tõstan talvisel ajal lihtsalt jahedasse ruumi. JA siis kui jahedas veidi tahenenud, saab neid mõnusalt sulašokolaadi sisse pista. Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-12974304376089489912016-02-10T13:13:41.520+02:002016-02-10T13:13:41.520+02:00Kas valmispallikesed panna sügavkülma või lihtsalt...Kas valmispallikesed panna sügavkülma või lihtsalt külmikusse tahenema? Ja siis kasta sula tumešokolaadi sisse?Vaatlejahttps://www.blogger.com/profile/03694946719404957662noreply@blogger.com