tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post8280691955359063907..comments2023-09-13T15:36:41.757+03:00Comments on Ise tehtud. Hästi tehtud.: Kanavardad ingveri-mee marinaadisTuulihttp://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-57298584429037468602015-05-15T17:31:06.376+03:002015-05-15T17:31:06.376+03:00Liina, eelmisel päeval võib küll kana marinaadi pa...Liina, eelmisel päeval võib küll kana marinaadi panna. Ei juhtu temaga midagi, maitse muutub ainult tugevamaks. Ja sidrunit või laimi võib kindlasti ka lisada.Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-58984617966775575512015-05-15T15:50:34.616+03:002015-05-15T15:50:34.616+03:00Tere
Kas liha võib juba eelmisel päeval marineeru...Tere<br /><br />Kas liha võib juba eelmisel päeval marineeruma panna? Õigel päeval pole lihtsalt aega. Kas on võimalik lihal "üle marineeruda"?<br />Kas sidrunit sobiks lisada? Mulle tundub, et sidrun teeb kana pehmeks või pigem mitte?<br /><br />Suured tänud juba ette!<br /><br />LiinaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-76467591719628620242010-05-27T21:18:55.438+03:002010-05-27T21:18:55.438+03:00Oi see "tunne eestit" meetodil liha vard...Oi see "tunne eestit" meetodil liha vardasse toppimine oli vist liiga keeruline minu jaoks. poole pealt jooksis mõte kokku. <br />ju pean veel pingutama ja seni kasutan lihtlabast s-tähe metoodikat.Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-80112406246320899722010-05-27T20:34:10.567+03:002010-05-27T20:34:10.567+03:00Tuuli, mis tähendab S-tähe kujuliselt! Koolitatud ...Tuuli, mis tähendab S-tähe kujuliselt! Koolitatud grillijana peaksid ju teadma, et liha lükitakse vardasse marsruudil Tallinn-Tartu-Jõhvi-Pärnu või kuidas see nüüd täpselt oligi:)))Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.com