tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post8026240991064901828..comments2023-09-13T15:36:41.757+03:00Comments on Ise tehtud. Hästi tehtud.: Õunapannkoogid speltajahugaTuulihttp://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-36324998105620018452016-05-27T08:40:10.886+03:002016-05-27T08:40:10.886+03:00Jaa seda küll, toormaasikamoos on alati imeline :)...Jaa seda küll, toormaasikamoos on alati imeline :)<br /><br />Kui võib soovitusi anda, siis ootaksin postitust sibulamoosist ja kuigi tšillimoosist on juba olemas, siis äkki tšillimarmelaadist või sellisest paksemast ja hästi vürtsikas-magusast keedisest :) Midagi, mis oleks ideaalne kõrvaline juustudele. Või üldse ehk juustudele pühendatud postitus?! :) Sest pole ju midagi paremat, kui juust. Getterhttps://www.blogger.com/profile/03722450199582951837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-30455369707019412622016-05-27T07:12:42.126+03:002016-05-27T07:12:42.126+03:00Getter, toormaasikamoos on alati VÄGA hea valik ;)...Getter, toormaasikamoos on alati VÄGA hea valik ;) Võiga praadimine annab ka alati hea tulemuse. Nõuab ainult natuke rohkem tähelepanu, sest on suurem oht kõrbema minna. Õli ja või segu on ka väga hea pannkookide küpsetamiseks.Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-24578747958823145872016-05-26T14:07:59.444+03:002016-05-26T14:07:59.444+03:00Tahaks neid proovida nädalavahetusel :) Kas toorma...Tahaks neid proovida nädalavahetusel :) Kas toormaasikamoos oleks hea kõrvaline? <br /><br />Üks asi veel - mina praen pannkooke alati võiga, sest maitse nii palju meeldivam ja jahu ei hakka tossama :) Getterhttps://www.blogger.com/profile/03722450199582951837noreply@blogger.com