tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post7962859924197585457..comments2023-09-13T15:36:41.757+03:00Comments on Ise tehtud. Hästi tehtud.: Lõhe-cevicheTuulihttp://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-80806911494558970162010-08-13T17:46:44.853+03:002010-08-13T17:46:44.853+03:00Väga hea - homsele sünnipäevalauale saab kohe kats...Väga hea - homsele sünnipäevalauale saab kohe katsetatud!Kätrin Maidlahttps://www.blogger.com/profile/10127084929092930768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-39625981568736052842010-08-13T16:02:29.505+03:002010-08-13T16:02:29.505+03:00Kätrin - Tessa raamatus on mainitud maitsestumise ...Kätrin - Tessa raamatus on mainitud maitsestumise ajaks 4 tundi. Tegelikult olen mina esimesed ampsud juba paari tunni pärast põske pistnud ja on ka täitsa hea. Järgmisel päeval ka hea. Kogu aeg on hea :)))Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-66954058015371851402010-08-13T14:16:18.026+03:002010-08-13T14:16:18.026+03:00Ma nüüd pean ka pärast eelnevaid kommentaare seda ...Ma nüüd pean ka pärast eelnevaid kommentaare seda rooga kindlasti tegema. Tekkis aga küsimus, et kui kaua maitsestumine aega võtab?Kätrin Maidlahttps://www.blogger.com/profile/10127084929092930768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-71539145961170245212010-08-13T14:05:33.655+03:002010-08-13T14:05:33.655+03:00No, mul jääb üle nüüd vaid innukalt peaga kaasa no...No, mul jääb üle nüüd vaid innukalt peaga kaasa noogutada. Olen minagi sellest roast sõltuvuses ja hääldusest segaduses:)Pirethttps://www.blogger.com/profile/03343429794975379537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-72467322918125824792010-08-13T13:57:29.115+03:002010-08-13T13:57:29.115+03:00Mari-Liis :))) (seda siis nii toore kala postituse...Mari-Liis :))) (seda siis nii toore kala postituse ajastuse kui ka "klaasistunud" vääratuse kohta. Ja nagu mainisin, nibin-nabin oleksin ka rohelisi paprikaid täitma ja seda teemat postitama hakanud).<br />Aga see hääldus on jah suhteliselt vähetähtis pisiasi, mis hää roa nautimist ei takista. Olen lihtsalt ise vahel hätta jäänud, kui ettekandja üllatunud näol vaatama jääb ja proovinud siis erinevaid hääldusvariante. Aga no sageli on probleem ka ettekandjate keelelises "harituses", kes "paejja" hääldust ja menüüs olevat paellat ei suuda ühte viia. <br />Või et kas brušetta või brusketta jne :)Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-7981107521127085262010-08-13T12:34:50.807+03:002010-08-13T12:34:50.807+03:00Autor on selle kommentaari eemaldanud.Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-30290217770549458672010-08-13T11:28:25.182+03:002010-08-13T11:28:25.182+03:00klaasistunud, vabandust:Dklaasistunud, vabandust:DMari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-78899300090622486262010-08-13T11:14:28.447+03:002010-08-13T11:14:28.447+03:00nojah, palju õnne, jälle saime oma toore kala post...nojah, palju õnne, jälle saime oma toore kala postitused ühte päeva ära mahutada:P<br />Seda sinu cheviche't sööks isegi klaasisitunud pilgul külmkapiukse vahel, maitsekooslus juba on nii isuäratav! ma olen siiani öelnud tseviss, nüüd katsun siis õigemini end väljendada, kui meelde tuleb.Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-44599883307561338052010-08-13T08:46:09.796+03:002010-08-13T08:46:09.796+03:00Super! Ma teen ka TÄPSELT sama retsepti järgi ja n...Super! Ma teen ka TÄPSELT sama retsepti järgi ja no on ikka hää suutäis küll. Justnimelt need laim, tšilli, ingver, koriander ruulivad selles maitses. <br />Ja hääldan ma täpselt nii nagu tuju on - vahel tseviss ja vahel tsevitše. <br />Ah, selle hääldusega ongi nii ja naa. Mulle meeldib kangesti öelda širass (kõlab ju kuidagi apetiitsemalt nagu näiteks barbariss) ja siis tuleb vahel tõsiusklikele veinisõpradele selgitada, et ma tean küll, kuidas käib, aga mulle meeldib just nii :-D<br />Ühesõnaga, tühja sest hääldusest, peaasi, et maitseb.Liinahttps://www.blogger.com/profile/08330166895549022444noreply@blogger.com