tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post6106451690734774414..comments2023-09-13T15:36:41.757+03:00Comments on Ise tehtud. Hästi tehtud.: Siidiselt koorese täidisega kanapirukas porru ja paprikagaTuulihttp://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-27648698405694977632013-01-18T18:15:05.044+02:002013-01-18T18:15:05.044+02:00Jah, tegin mõlemal korral augu keskele... mõtlesin...Jah, tegin mõlemal korral augu keskele... mõtlesin ise, et ehk aitaks see, kui jätaksin taigna veidi üle vormiääre nö "rippuma", et ääred küpsemise käigus lahti ei tuleks ja sisu sisse ei vajuks. Kindlasti katsetan veel. :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-12244339999720720502013-01-18T17:50:55.958+02:002013-01-18T17:50:55.958+02:00Ei oskagi arvata, miks see tainas nii käitub. Kas ...Ei oskagi arvata, miks see tainas nii käitub. Kas õhuaugud taina keskele sai ikka tehtud? Nendest peaks tekkiv aur välja pääsema ja siis ei tohiks küpsemise käigus äärtest üles kiskuda. Aga see on muidugi teooria, mis minu piruka puhul on toiminud. Äkki aitaks ka see, kui sisu sättida nii, et suuremad tükid moodustavad justkui silla s.t. tainas otseselt kastmega kokku ei puutu ja siis ei tohiks ka tainas väga läbi vettida. PEaks kohe ise ka jälle läbi proovima, ehk tegemise käigus tuleb veel soovitusi, mida praegu ei oska välja mõelda.Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-80958586879822477842013-01-18T16:32:04.078+02:002013-01-18T16:32:04.078+02:00Tere!
Olen kaks korda seda pirukat teinud täpselt...Tere!<br /><br />Olen kaks korda seda pirukat teinud täpselt antud retsepti järgi ning sisu on alati õnnestunud (mis siin saakski valesti minna, eks), kuid mõlemal korral on tainas vajunud sisu peale, seega muliseb kõik äärtest välja ning tainas ei saa korralikult läbi küpseda, vajub segu peale ja jääb seest toores. Huvitav, milles asi võiks olla - ehk selles, et kasutan klaasist ahjunõud? Proovin küll kahvliga suruda ja taigna õhukeseks rullida, kuid miski ei aita. :(<br /><br />Meie pere on aga mitmeid lemmiktoite- ja kooke leidnud just siit blogist, nii et suur tänu!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-69547938520300063482012-01-11T21:13:50.430+02:002012-01-11T21:13:50.430+02:00H - minul on kasutuses kunagi mingist postimüügika...H - minul on kasutuses kunagi mingist postimüügikataloogist ostetud portsjonvormid (vist oli Hobby Hall), aga olen näinud suurema läbimõõduga vorme nii Home&Gourmet, Home Decori, Kaubamaja toidumaailma või siis ka näiteks Koduextra ja Novaluxi poodides.Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-64287494864303841352012-01-11T10:51:18.774+02:002012-01-11T10:51:18.774+02:00Olen mitu korda seda pirukat teinud ja teen ikka v...Olen mitu korda seda pirukat teinud ja teen ikka veel. Hästi mõnus! Tuuli, anna nõu, kust võiks neid portjonivorme vaadata/osta?Hhttps://www.blogger.com/profile/07177926166034928756noreply@blogger.com