tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post5556770170700457075..comments2023-09-13T15:36:41.757+03:00Comments on Ise tehtud. Hästi tehtud.: Vürtsikas baklažaanikarri kookospiimagaTuulihttp://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-83910178962539289092016-01-20T08:56:20.935+02:002016-01-20T08:56:20.935+02:00Kairit, väga vahva, et uus lemmik jälle nimekirja ...Kairit, väga vahva, et uus lemmik jälle nimekirja lisandunud :) Mulle endale ka hästi meeldib selle toidu maitsekooslus. Mille peale meenub, et polegi ise jälle tükk aega teinud. Tuleb vist viga parandada :)Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-30450972546457275742016-01-18T01:47:13.593+02:002016-01-18T01:47:13.593+02:00Tegin täna valmis, et nädala sees oleks mõnus võtt...Tegin täna valmis, et nädala sees oleks mõnus võtta ja muidugi maitsestuda lasta. Läks aga nii, et proovimise egiidi all söödi kõik ära :) Maitset oli küllaga ja ega ma retsepti nähes tegelikult kahelnudki, et see just minu maitsele on. Selge see, et peagi jälle! Küll on ikka mugav, kui võtad aga järjest retsepte ja kannad lemmikute listi :)Kairithttps://www.blogger.com/profile/07519676322408311704noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-70827160442205059542015-02-02T19:07:51.836+02:002015-02-02T19:07:51.836+02:00See retsept tundus ahvatlev kohe, kui seda postitu...See retsept tundus ahvatlev kohe, kui seda postitust lugesin. Panin “kõrva taha” ja plaanisin millalgi järgi teha. Täna tundus sobiv päev - ei viitsinud poodi minna, aga just sellisel hetkel tasubki otsida midagi kodustest varudest ja kahte baklažaani külmkapis nähes see retsept uuesti meenus (kõiki retsepti koostisosi oligi kodus, vaid värske koriander oli puudu). Soola lisasin ka, see kuidagi tasakaalustas.<br /><br />Ühe korraliku äpardusega sain ka seda toitu tehes hakkama - panin sinepiseemned liiga kuumale pannile ning kogu see supilusikatäis sinepiseemneid oli hetkega mu köögikappidel ja köögipõrandal - lihtsalt hüppasid pannilt minema. Inimene õpib ikka kogu elu :)<br /><br />Nagu aimasin, siis mulle maitses selline baklažaanikarri. Teen teinekordki. Aet Trisberghttps://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-21267222316456343882015-01-12T21:35:29.745+02:002015-01-12T21:35:29.745+02:00Maili, soola võib kindlasti oma maitse järgi lisad...Maili, soola võib kindlasti oma maitse järgi lisada. Mulle endale meeldib ka tibakese soolaga rooga maitsestada. Unustasin selle kirja panna, tänud märkamast ning lisan selle märkuse ka retsepti. Samas on neid, kellele meeldib just see vürtsidest tulenev maitseküllus ja soolast maitset väga ei ihaldagi. Karride maitse kipub olema parem hoopis järgmisel päeval, kui maitsed on omavahel segunenud. Nii ei soovitan proovida ka järgmise päeva karrit, ise armastan just selliseid. Kui karri tundus liiga vähe vürtsine,siis võib vürtside kogust suurendada või kasutada nt garam masala või korma curry vm vürtsisegusid, kus on kõik head vürtsised maitsed juba kokku segatud. <br />Mis aga lollikindlaid retsepte puudutab, siis küll mitte päris karri, aga hästi maitserohke on kindlasti rohelise karripastaga kanafilee. See on lihtne retsept, mis õnnestub alati. Sama loogika järgi võib ka nt eelküpsetatud baklažaani teha http://toiduteemal.blogspot.com/2010/03/kana-kookospiima-ja-rohelise-karriga.htmlTuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-26051580444233035462015-01-12T17:08:51.466+02:002015-01-12T17:08:51.466+02:00Olen küll suur karrisõber, aga ise pole ennem proo...Olen küll suur karrisõber, aga ise pole ennem proovinud teha. Nüüd nende isuäratavate piltide peale võtsin asja ette. Tegin retsepti kogusest poole ja tomateid oli võibolla tsipakene rohkem kui ette nähtud. Hautasin üle tunni aja. Tulisus tuli superhea, panin poolteist tšillikauna, aga muu maitse oli nagu puudu...Tahtsingi küsida, et kas retsepti kuulub sool või ei? Ise lisasin tagantjärele soola ja siis maitses paremini. <br />Või äkki on olemas algajate karriretsept millega kindlasti õnnestuda? :)Mailihttps://www.blogger.com/profile/14902291671824807889noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-1388031767106692322015-01-09T11:27:38.833+02:002015-01-09T11:27:38.833+02:00Tänud, Sandra ja Mercredi! Kaili, kikerherned peak...Tänud, Sandra ja Mercredi! Kaili, kikerherned peaks samamoodi sobima. Loodetavasti saab mõnus õhtusöök :)Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-36111386905812544892015-01-09T10:50:48.184+02:002015-01-09T10:50:48.184+02:00Väga kaunid pildid. Maitseb ka kindlasti jumalikul...Väga kaunid pildid. Maitseb ka kindlasti jumalikult.mercredihttps://www.blogger.com/profile/13637053028602536339noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-49447036619919733672015-01-09T10:26:03.791+02:002015-01-09T10:26:03.791+02:00Oo, just kodus ootamas purk kookospiima ja kikerhe...Oo, just kodus ootamas purk kookospiima ja kikerherned. Vast sobivad need ka. Tänaseks õhtuks jälle idee olemas:)Kailihttps://www.blogger.com/profile/04561413023395173345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-17400335994954609902015-01-08T22:39:24.599+02:002015-01-08T22:39:24.599+02:00Lausa kuninglik roog ja pilt!Lausa kuninglik roog ja pilt!Sandrahttps://www.blogger.com/profile/15475601221025436820noreply@blogger.com