tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post4376450150070154007..comments2023-09-13T15:36:41.757+03:00Comments on Ise tehtud. Hästi tehtud.: Part taipärase ingverikastmegaTuulihttp://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-78147422851837447782016-10-31T21:03:53.557+02:002016-10-31T21:03:53.557+02:00Getter, olen viie vürtsi segu pardiga proovinud kü...Getter, olen viie vürtsi segu pardiga proovinud küll ja see oli vist Oma Maitse ajakirjas. Toimib väga hästi! Blogisse on see retsept paraku jäänud üles panemata. Selline kaste sobib kindlasti ka kanale ja ka sealihale. Need magusad ja vürtsikad kastmed on saabuva talvehooaja saabudes lihtsalt parimad :)Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-38675637099993147362016-10-31T15:21:15.233+02:002016-10-31T15:21:15.233+02:00Kas pole olnud mõttes parti maitsestada ka näiteks...Kas pole olnud mõttes parti maitsestada ka näiteks hiina viie vürtsi seguga? <br /><br />Teen juba sarnast kastet meega kanale ja panen ka pisut punast veini sisse, et anda maitsesügavust. Proovin ilmselt seda pardiga kombineerida täna. Getterhttps://www.blogger.com/profile/03722450199582951837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-42340264583579702592015-07-01T21:04:26.299+03:002015-07-01T21:04:26.299+03:00Super :) Lisasin kastmele rummi ja suitsumaitsega ...Super :) Lisasin kastmele rummi ja suitsumaitsega ketšupit. Paksendajat ei kasutanud, redutseerisin vaiksel tulel.Väga hea ka kasutada loomaliha juurde!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-22764396501438060392010-09-14T19:42:57.697+03:002010-09-14T19:42:57.697+03:00Pille - olen jah Tartus hariduse saanud sotsioloog...Pille - olen jah Tartus hariduse saanud sotsioloog (MBA 2008). Nii et samalt erialalt :)Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-33744870218431546562010-09-13T17:20:45.640+03:002010-09-13T17:20:45.640+03:00Tuuli, kas Sa oled ka sotsioloogiat õppinud (Tartu...Tuuli, kas Sa oled ka sotsioloogiat õppinud (Tartus)??? Millal? :)Pillehttps://www.blogger.com/profile/05817049547134774699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-14727302568836859442010-02-21T18:39:45.450+02:002010-02-21T18:39:45.450+02:00Mari-Liis - väga ahvatlev näeb välja! Tore, et mee...Mari-Liis - väga ahvatlev näeb välja! Tore, et meeldis :)Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-69903875700920619992010-02-20T00:10:41.510+02:002010-02-20T00:10:41.510+02:00Tehtud! http://www.flickr.com/photos/40878536@N08/...Tehtud! http://www.flickr.com/photos/40878536@N08/4371486210/<br />Kaste sai sortsu brändit ka. Paksendasin maisitärklisega, siis läks eriti mõnusaks kleepjaks. Tõeliselt maitsev roog ja raudselt kordame.Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-21610477499238380512010-02-15T13:53:52.792+02:002010-02-15T13:53:52.792+02:00Oi, tere Maarja. No näed, ikka viivad kired kokku....Oi, tere Maarja. No näed, ikka viivad kired kokku. Sotsioloogidest toiduhuvilisi on päris arvestatav hulk :)Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-26155276180943078282010-02-15T12:26:25.987+02:002010-02-15T12:26:25.987+02:00Tore on näha tuttavaid nägusid blogimas.
Part teki...Tore on näha tuttavaid nägusid blogimas.<br />Part tekitas isu.<br /><br />Maarja Tartu päevilt :)Maarjahttps://www.blogger.com/profile/08682194491592450708noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-52525196456339388512010-02-15T07:52:35.584+02:002010-02-15T07:52:35.584+02:00Margot, ma ostsin mõned korrad Stockast maitsestat...Margot, ma ostsin mõned korrad Stockast maitsestatuna ja siis avastasin, et kui letist küsida, siis tuuakse tagant ka maitsestamata fileed. Aga üldiselt on Maag hakanud ka fileed tooma ja praegu ostan sügarvkülmutatud kujul oma töö juurest. Minu teada on Stockast ja Solarisest ja mõnest kohast veel seda saada. Sügavkülma letist ja üsna sõbraliku hinnaga :)Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-74058622505043787632010-02-14T22:46:20.869+02:002010-02-14T22:46:20.869+02:00Tuuli, kas Sa ostad Stockast seda maitsestatud par...Tuuli, kas Sa ostad Stockast seda maitsestatud pardifileed või oled proovinud ka tavalist sügavkülmutatut? MargotUnknownhttps://www.blogger.com/profile/04106499035148636780noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-15320032665453322042010-02-14T18:53:21.033+02:002010-02-14T18:53:21.033+02:00läheb kindlasti tegemisele. tavalisest punaveinika...läheb kindlasti tegemisele. tavalisest punaveinikastmest juba kerge küllastus. ja pardifileed sügavkülmas ju ootavad;)Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.com