tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post3889011567736280194..comments2023-09-13T15:36:41.757+03:00Comments on Ise tehtud. Hästi tehtud.: Käänid. Sütel küpsetatud räimed marinaadis. Saarerahva hästihoitud saladusTuulihttp://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-43061964310796809622016-04-15T08:33:50.525+03:002016-04-15T08:33:50.525+03:00Kadakamarjad vürtsi asemel on väga tore asendus. O...Kadakamarjad vürtsi asemel on väga tore asendus. Olen neid isegi kasutanud. Ise käitun ka tavaliselt marinaadi tehes üsna loovalt. Blogi jaoks oli lihtsalt mingi valem vaja fikseerida.Meil on igal juhul tindikalast käänid uueks lemmikuks saanud. Kaovab laualt vahel isegi häirivalt kiirelt (teise päeva kala saab harva süüa) :)Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-68057072974374992942016-04-14T15:43:07.848+03:002016-04-14T15:43:07.848+03:00Ma siis jõudsin ka lõpuks tegudeni :) Väikesed muu...Ma siis jõudsin ka lõpuks tegudeni :) Väikesed muudatused sees-niikui ikka. Kuna vürts oli miskipärast kapist otsa saanud panin marinaadi hoopis kadakamarju ja kuna mul kodus vaid õunaäädikat siis läks see marinaadi :) (See va söögiäädikas käib mul vaid kodumasinate puhastamiseks ja akende pesuks-ja seda viimast sai just tehtud) Ma arvan, et said maitsvad! Lõhn lubas seda küll!Birgitnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-23806076762045261112014-06-28T08:15:46.203+03:002014-06-28T08:15:46.203+03:00Anonüümne, see on näiteks selline maitseaine http:...Anonüümne, see on näiteks selline maitseaine http://www.meira.ee/et/maitseained/vurtspipar-terad Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-76680864101218659592014-06-27T14:57:53.196+03:002014-06-27T14:57:53.196+03:00Sorry, aga misasi on vürtsi tera?Sorry, aga misasi on vürtsi tera?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-41057224980909812592014-05-13T19:53:59.472+03:002014-05-13T19:53:59.472+03:00Anonüümne, vahva, et said ära öelda. Ju need saarl...Anonüümne, vahva, et said ära öelda. Ju need saarlased on siis Supilinna vaeste järgi luuramas käinud ja ideed pihta pannud. Hea, et vähemalt nüüd sai õiglus jalule seatud. Loodetavasti hakkas peale seda puhangut Sul kohe palju kergem.Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-48828688076149238852014-05-13T10:00:01.664+03:002014-05-13T10:00:01.664+03:00Minge kanni oma saarevärgiga. Mis imekoht see saar...Minge kanni oma saarevärgiga. Mis imekoht see saare on. Seda rooga me tegime juba lapsepõlves mandrilgi Tartu supi,innas kui õega üksi koju jäime, kui ema isa kärakat panid. Viisime taara äraja saime turult räime. Lõkke peal küpsetasime kui gaas oli otsas. Vool oli ka ära võetud. See oli hea süüa küll. Sibul äädikas, sool, suhkur, pipar, loorber. Ja mis peamine .... kaartulikeeduleem. Nii, et pigem Supilinna vaeslaste tagant varastatud retsept. Saare tolgused ikka üritavad igale poole seda sõna SAARE sisse toppida. SAAGE ÜLE. Saaremaal oli ainult kaks asja kunagi. Saarema Borodino leib, õlu ja piirivalvurid.Anonymousnoreply@blogger.com