tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post3822180392379651518..comments2023-09-13T15:36:41.757+03:00Comments on Ise tehtud. Hästi tehtud.: Vanillikreemiga marjakookTuulihttp://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-805774845070174582017-08-24T18:14:51.936+03:002017-08-24T18:14:51.936+03:00Kissu, täpselt nii, et temperatuur jääb samaks ka ...Kissu, täpselt nii, et temperatuur jääb samaks ka täidise küpsemise ajal ning herned tuleb eemaldada koos paberiga :)Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-43432751098414979262017-08-24T13:05:49.842+03:002017-08-24T13:05:49.842+03:00Nii ahvatlev retsept! Ma kohe teadsin seda nähes, ...Nii ahvatlev retsept! Ma kohe teadsin seda nähes, kuhu need viimased punased sõstrad paigutada ;) <br />Aga retsepti kohta 2 kommentaari. Pole kirjas, mis temperatuuril põhja küpsetada, kas ka 180, nagu hiljem täidist? <br />Ja on küll kirjas, et eemalda raskus (herned), aga kas samal ajal tuleb eemaldada ka küpsetuspaber raskuse all? Või see eemaldada hiljem, enne täidise lisamist?Kissuhttp://kissukokkab.blogspot.comnoreply@blogger.com