tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post360671295499368461..comments2023-09-13T15:36:41.757+03:00Comments on Ise tehtud. Hästi tehtud.: Pelmeenid - need kõige klassikalisemadTuulihttp://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-52553693723737877622015-05-17T07:16:16.706+03:002015-05-17T07:16:16.706+03:00Gerda, pelmeenide puhul on nisujahu asendamine üsn...Gerda, pelmeenide puhul on nisujahu asendamine üsna keeruline. kuna pelmeenitaina õhukeseks rullimisel on võtmesõnaks taina elastsus ning seda võimaldab justnimelt gluteen ehk see, mida nisujahu just hulganiselt sisaldab. Tunnistan ausalt, et ole ise proovinud ilma nisujahuta teha. Siit leiab ühe toituvalmistaja katsetusi gluteenivaba pastataina (mis on üsna lähedane pelmeenitainale) valmistamisel. Tema lisab ka psülliumi ja muid erijahusid, mis meil ökopoodides peaks ka olemas olema http://glutenfreegirl.com/2011/07/gluten-free-fresh-pasta/Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-85393319210470759922015-05-16T12:52:02.070+03:002015-05-16T12:52:02.070+03:00Millega võiks asendada nisujahu? :)Millega võiks asendada nisujahu? :)Gerdanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-13509669657678182332013-03-16T08:34:33.206+02:002013-03-16T08:34:33.206+02:00Hakkliha enne läbi praadida ei ole vaja. Hakkliha enne läbi praadida ei ole vaja. Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-44480484473160176422013-03-15T13:25:23.895+02:002013-03-15T13:25:23.895+02:00Kas hakkliha tuleb ka läbi praadida ?Kas hakkliha tuleb ka läbi praadida ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-35069509844909837372011-04-17T21:09:20.703+03:002011-04-17T21:09:20.703+03:00Mari-Liis - kes on proovinud, see teab, et sügavkü...Mari-Liis - kes on proovinud, see teab, et sügavkülmutatud poepelmeenid ja värsked omavalmistatud pelmeenid ei ole lihtsalt võrreldavad. <br />KA hakklihamasin on mõnus, sellega annab südamest hullata ja poehakkliha ning isetehtud hakkliha on samamoodi üsna võrreldamatud pluss veel see boonus, et tead täpselt, millisest lihast hakkliha koosneb.Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-79564660681578538712011-04-16T10:32:39.857+03:002011-04-16T10:32:39.857+03:00Sul on tuline õigus: omatehtud pelmeenide vastu ei...Sul on tuline õigus: omatehtud pelmeenide vastu ei saa ükski poe sügavkülmaletist pärit masstoodang. Sain nüüd oma KA hakklihamasina ka kätte, nii et aeg jälle vorm kapist välja otsida (mul ongi Balta turult pärit)Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.com