tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post3046202117705445465..comments2023-09-13T15:36:41.757+03:00Comments on Ise tehtud. Hästi tehtud.: Hasselbacki kartulidTuulihttp://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-23795799205747325372011-01-16T20:09:27.835+02:002011-01-16T20:09:27.835+02:00Kiku - riivsaia võib kohe peale kartuli viilutamis...Kiku - riivsaia võib kohe peale kartuli viilutamist lisada. Veereta kartuleid lihtsalt riivsaias, siis kasta rasvainega ja ahju.Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-585053976890208372011-01-15T22:52:07.125+02:002011-01-15T22:52:07.125+02:00Hei!
Mul tekkis küsimus, et kunas-kus-kuidas krõbe...Hei!<br />Mul tekkis küsimus, et kunas-kus-kuidas krõbedaks saamisel riivsaia panema peaks? :)Kikuhttps://www.blogger.com/profile/15790993283796115982noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-90731844213059010802011-01-02T21:36:05.739+02:002011-01-02T21:36:05.739+02:00Huvitav idee! Kindlasti katsetan ka ühel päeval! B...Huvitav idee! Kindlasti katsetan ka ühel päeval! Blogi on mõnus hubane ja ilusate fotodega! :)<br /><br />Hääd kokkamist ka 2011. aastal!Marju @Tassike.eehttp://www.tassike.eenoreply@blogger.com