tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post2066881423990839313..comments2023-09-13T15:36:41.757+03:00Comments on Ise tehtud. Hästi tehtud.: Kuidas lastele legaalselt lillkapsast sisse sööta ehk pizzapõhi lillkapsastTuulihttp://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-5989106387067545182016-05-03T15:24:44.659+03:002016-05-03T15:24:44.659+03:00Tänud kasulikke nõuannete eest. Järgmisel korral p...Tänud kasulikke nõuannete eest. Järgmisel korral proovin siis lihtsalt pannil valmistada.Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-20492360010645156012016-04-25T09:30:27.132+03:002016-04-25T09:30:27.132+03:00Näiteks võiks lillkapsa riisi valmistada pannil rö...Näiteks võiks lillkapsa riisi valmistada pannil röstides/kuumutades, see ka mugavam variant, kui keetmine ja nõrutamine.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-28464798743856751592015-01-05T09:52:38.318+02:002015-01-05T09:52:38.318+02:00Anonüümne, ma lillkapsast magusas kontekstis väga ...Anonüümne, ma lillkapsast magusas kontekstis väga hästi ette ei kujuta (tundub, et lillkapsa maitse võib veidi häirida), küll aga kannatab teistest köögiviljadest kooke teha. Kindlasti sobib lillkapsa asemel bataat.Mul endal on bataadiga tehtud pirukapõhi, aga magusa kattega ja magusa põhjaga sobiks seda ka teha<br />http://toiduteemal.blogspot.com/2014/05/koogiviljapohjal-vahemereline-pirukas.html <br />Samamoodi on peedibrownie sobilik neile, kel gluteen ei sobi. Rukkijahu asemel võib näiteks mandli-,tatra- või muud jahu kasutada<br />http://toiduteemal.blogspot.com/2012/03/taiesti-patuvaba-ja-ikkagi-habematult.htmlTuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-20207294048494356252015-01-03T23:56:40.052+02:002015-01-03T23:56:40.052+02:00Kas selle lillkapsapõhjaga kannataks teha ka mingi...Kas selle lillkapsapõhjaga kannataks teha ka mingit kooki äkki? On keegi katsetanud? Kuna ma ei saa süüa ei jahu ega suhkrut, siis olen üritanud leida retsepte, mida saaks siiski natuke süüa. Natuke kumab lillkapsamaitse muidugi läbi, aga pole küpsetamises nii tugev veel, et välja mõelda, mis võiks ehk sobida.<br />Pizzat tegin, see oli igal juhul väga hea, nagu päris. Peaaegu ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-30644549993515019952014-06-05T22:47:57.034+03:002014-06-05T22:47:57.034+03:00Anonüümne, juustu võib lihtsalt ära jätta või siis...Anonüümne, juustu võib lihtsalt ära jätta või siis näiteks kookoskoort veidi lisada, et põhi tummisem oleks.Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-88749470665950396972014-06-05T13:48:35.584+03:002014-06-05T13:48:35.584+03:00Tea, kas saaks millegagi selle juustuosa seal asen...Tea, kas saaks millegagi selle juustuosa seal asendada?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-64600637895940022112014-05-02T09:43:20.736+03:002014-05-02T09:43:20.736+03:00Anonüümne, see aurutamise nipp on kindlasti ka väg...Anonüümne, see aurutamise nipp on kindlasti ka väga mugav ja mõnus alternatiiv. Tervislik ka. Nii et tänud nippe jagamast. <br /><br />Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-63408628900934098612014-04-30T21:11:16.234+03:002014-04-30T21:11:16.234+03:00Ma kavatsen ka selle ära proovida. Keetmise asemel...Ma kavatsen ka selle ära proovida. Keetmise asemel kõigepealt aurutan tükeldatud lillkapsa ja seejärel püreestan. Mulle ka ei meeldi see keetmine ja keeduvee ära valamine. Aurutamine on väga lihtne ja kiire. Teen seda ise nii, et panen potipõhja paar sentimeetrit vett (piisavalt vähe, et juurviljad vett ei puudutaks). Kui vesi keema läheb, siis panen juurviljad aurutamissõelaga potti. Siis aurutan 5-10 minutit olenevalt juurviljast. Tuttav õpetas.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-25730042027166600952014-03-24T19:56:23.423+02:002014-03-24T19:56:23.423+02:00Karuke, kikerhernelisand on väga nutikas ja kindla...Karuke, kikerhernelisand on väga nutikas ja kindlasti ka maitsev. <br />Krista, olen ise korra teinud ka toorest lillkapsast. Oli samuti väga mõnus. See keetmine/nõrutamine andis veidi paremini vormitava taina tulemuseks, aga samas iga kuumutamine kurjast. Nii et igaüks võib endale sobiva metoodika välja töötada :)Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-70031761472056976592014-03-24T18:57:10.030+02:002014-03-24T18:57:10.030+02:00ma olen ka paar korda teinud ja lapsed söövad küll...ma olen ka paar korda teinud ja lapsed söövad küll, aga ütlesid, et pole ikka päris :) Ära ei arvanud küll keegi, mis seal põhjaks on.<br /><br />Ma selle keetmise osa jätsin vahele ja sobis nii ka väga hästi.Kristahttp://www.kristakoiv.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3336656370312468486.post-39788512551600687732014-03-24T15:08:23.837+02:002014-03-24T15:08:23.837+02:00Lisasin põhjale ka 1 klaasi tambitud kikerherneid ...Lisasin põhjale ka 1 klaasi tambitud kikerherneid - siis sai veidi tahkema ja paremini mätsiva taigna.<br />Väga maitsev retsept - aitäh Tuuli!Karukehttps://www.blogger.com/profile/13897392708354431573noreply@blogger.com