29. juuli 2018

Juustutäidisega veisehakkliharull peekonis

Vahva ja lihtsalt valmiv moodus, kuidas valmistada juustutäidisega hakkliharull, mis omakorda peekonisse keeratud. Tulemuseks on maitseküllane ja toitev grilliroog, mis teeb meele rõõmsaks nii suurtel ja väikestel, lisaks sellele täidab see ka hästi kõhtu. Hakkliha maitsestamiseks lisa sellele veidi Maggi Texicana vürtsikat salsakastet. Peekonist ja juustust lisandub veel täiendavaid maitsenüansse, seetõttu pole maitseainetena peale soola ja pipra suurt midagi vaja lisada.



Juustutäidisega veisehakkliharull peekonis
4-le
Valmistamisaeg: 35 minutit
500 g seguhakkliha
3-4 sl Maggi Texicana Salsa Extra Hot kastet
1 muna
4 juustupulka
200 g peekonit, õhukeste ribadena
Soovi korral värsket hakitud peterselli või murulauku
Soola ja pipart
Sega hakkliha muna, salsakastme ja soola ning pipraga. Laota majapidamiskilele üksteise kõrvale õhukesed peekoniviilud. Peekoniribadele laota hakkliha ning selle keskele säti juustupulgad. Rulli majapidamiskile abil hakkliha koos juustuga peekoni sisse. Suru rull võimalikult tihedalt kokku. Lõika ca 7-10 cm suurusteks juppideks. Grilli kuumal grillil igast küljest kokku ca 15-20 minutit, kuni rull on läbi küpsenud. Lõpupoole võib seda küpsetada veel kaane all ja vaiksel kuumusel. Serveerides lisa värskeid ürte ja paku juurde ketšupit.


Postitus sündis koostöös Maggiga.

Kommentaare ei ole: