3. juuli 2018

Hamburger grillitud veiselihapihviga

Grillitud veiselihapihv on ajatu klassika, mis hamburgerina serveerituna paneb nii mõnegi lihasõbra suud vesistama. Suvi kestab veel ja seega jätkub ka grillitud roogade hooaeg, kuigi maitsev jääb see veiselihapihv ka pannil valmistades. Võimalusel eelista kindlasti mahedat lihaveise hakkliha või valmista hoopis ise hakkliha heast veiselihast. Nii võid kindel olla, et tulemuseks on mahlane ja maitsev veiselihapihv.
Maggi Texicana kastmest pisut vürtsikust ja särtsu saanud külluslik veiselihaburger maitseb niisamagi hästi, kuid koos palaleiva, juustu, majoneesi, krõmpsuva sibula ja mahlase tomatiga on tegemist tõeliselt nauditava ja väga suvise olemisega suutäiega.




Hamburger grillitud vürtsika veiselihapihviga  
Kogus: neljale
Valmistamisaeg: 30 minutit

500 g veisehakkliha
3 sl Maggi Texicana Salsa kastet
2 sl hakitud värsket peterselli
Jahvatatud musta pipart
1 tl meresoola
1 muna
Näpuotsaga kaneeli (soovi korral)
Serveerimiseks: 
4 taskuleiba või palaleiba
4 sl majoneesi
4 viilu juustu
4 rammusat punase sibula viilu
4 suurt tomativiilu või 8 väiksemat viilu
Salatilehti
Tee nii:
Sega kõik pihvi koostisosad kausis kokku. Vormi tainast märgade kätega peopesasuurused pihvid. Kuumuta grill, määri grillresti õliga ja grilli pihve mõlemalt poolt mõned minutid.
Serveerimiseks säti palaleivale majonees, sinna peale salatilehti, juustuviil ja grillitud pihv. Sinna peale säti sibulaviilud ja tomativiilud. Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri kohe. Juurde võid pakkuda Maggi Texicana kastet.



Postitus sündis koostöös Maggiga. 

Kommentaare ei ole: