22. august 2017

Argiõhtu toidukiirabi - kanakoivad kartuliga

Mõned päevad on kiiremad kui teised. Kui ootamatult on päev õhtusse veerenud ja siis järsku meenub, et õhtusöögiks ei ole kappi midagi jäänud, siis tasub poest kaasa haarata ports kanakintse ning Maggi küpsetuskoti ja maitseainete komplekt. Kartulit ja sibulat on tõenäoliselt kodus juba olemas ja nii saab kiirelt ja üsna vähese vaevaga valmistada igati maitsva argiõhtusse sobiva roa, mis maitseb ühtmoodi hästi nii lastele kui suurtele. Maitset ja mahlasust võib lisada veel tibakese ketšupiga, muude maitsete eest hoolitseb pakendisse peidetud maitseainete komplekt. Kartuli asemel võid küpsetuskotti peita ka muid köögivilju. Koos kanaga küpsedes on tulemuseks mõnusalt maitsestunud ahjuroog, mis elegantselt argiõhtu toiduvalmistamise mure lahendab.


4-le
700 g kanakoibi
1 pakk Maggi Idea mahlane kana meega komplekt (küpsetuskott + maitseained)
500 g kartulit, vajadusel koorituna ja tükeldatuna
1-2 sibulat, sektoritena
2 sl Maggi ketšupit
Veidi õli
Värsket tilli, hakituna
Võta küpstuskott pakendist välja. Tõsta kotti kanakoivad, kartul, sibul ja ketšup. Kalla juurde veidi õli. Lisa komplektis olev maitseainesegu, sulge kott kaasas oleva sulguriga ning raputa kotti, et maitseained ühtlaselt jaotuksid. Tee koti sisse mõned augud, et küpsemise ajal eralduv aur kotist välja pääseks. Tõsta eelkuumutatud ahju 200 kraadi juurde alumisele plaadile, nii, et küpsetuskott ei puutuks ahjuseinte ega küttelemendiga kokku. Küpseta ca 1 tund. Võta ahjust välja ja kalla koti sisse ettevaatlikult kaussi või taldrikule. Puista peale värsket hakitud tilli.



Postitus sündis koostöös Maggiga.

Kommentaare ei ole: