8. veebruar 2015

Tšilline šokolaadikreem banaani ja avokaadoga

Veel üks patuvaba ja mitte lihtsalt patuvaba, vaid tegelikult tõsine tervisesõbrast magustoit, mis valmib olematu vaevaga. Maitseb samas mõnusalt ja isegi pere pirtsutajad petab kakaoga šokolaadiseks värvitud avokaado ära. Sujuvalt on see kreem meie pere püsimenüüsse lülitunud ja teeme juba mitmendat korda. Mulle endale meeldib see kreem ilma lisamagustajata ja tibakese tšillipulbriga. Lastele teen ilma tšillita ja lisan veidi mett või agaavisiirupit, et kreem veidi magusam oleks.


1 väiksem või pool suuremat avokaadot
1 banaan
1 spl kakaopulbrit
1 tl vanillisuhkrut
näpuotsaga jahvatatud tšillipulbrit
veidi soola
Soovi korral veidi mett
serveerimiseks granaatõunaseemneid ja šokolaadilaaste või muud meelepärast



Töötle avokaadi, banaan, kakaopulber, vanillisuhkur, tšillipulber ja sool ning soovi korral veidi mett köögikombainis või purustajaks ühtlaseks kreemiks. Aseta külma vähemalt pooleks tunniks ja jaota siis serveerimisnõude vahel. Kaunista šokolaadilaastude ja granaatõunaseemnetega.

Kommentaare ei ole: