6. aprill 2010

Vitamiinisalat pardifileega

Üks mõnus kerge vitamiinidest pungil salat, mis sobib hästi kevadväsimusega võitlemiseks. Lisaks sellele maitseb võrratult!
Pardifilee võib asendada ka muu maitsva lihaga (erinevad (toor)suitsu linnuliha fileed sobivad kindlasti hästi).


Salati jaoks kasutasin tammelehe salati ja rucola segu salatipõhjaks, sinna peale viilutasin õhukesed fenkoli ehk apteegitilli viilud. Siis lisasin puhastatud punase greibi, hästi peeneks hakitud punase sibula. Pardifilee valmistasin SELLISELT. Salati jaoks lõikasin jahtunud pardifileest õhukesed viilud. Kõige peale pudistasin granaatõuna seemneid.
Salatikaste sai tehtud sidrunimahlast, oliiviõlist, lusikatäiest Dijoni sinepist, lusikatäiest meest ning maitsestatud soola-pipraga. Sega salati koostisained kokku ja kalla salatikaste vahetult enne serveerimist salatile.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas ei oleks võimalik selline asi, et sa oma blogi seadetest muudad ära selle, et Google Reader-isse ilmub aint väike nupuke? Tahaks Readerist ikka täisteksti korraga näha, see igakordne lahtiklikkimine on üsna tüütu.
Muidu, Mojito-juustukooki tegin järgi - superhea. Ja teised toidud tunduvad ka paljulubavad :)

Tuuli ütles ...

Anonüümne - ma väga täpselt ei saanud aru, kas pidasid silmas blogi postitusi. Ühe muudatuse tegin nüüd settingutesse ära (short ehk 255 tähemärki muutsin full postituseks), kas oli ka õige liigutus s.t. sain ikka õieti aru, mida silmas pidasid?
Tore, et Mojito kook maitses. Ootan ise pikisilmi seda aega, kui münti saab peenralt tuua, siis ei pea mündiga koonerdama :)

Anonüümne ütles ...

Jah, täpselt seda ma mõtlesingi. Suur tänu, nüüd näen Readeris täispostitusi koos piltidega.